لوگو دکتر تفت
کلینیک گلشید به کلینیک دکتر تفت تغییر نام یافت❤️
میکرونیدلینگ صورت

میکرونیدلینگ صورت؛ روش جوانسازی پوست

میکرونیدلینگ (microneedling) روشی غیر تهاجمی برای جوان‌سازی پوست است. در این روش از سوزن های مخصوص و البته ریزی استفاده می شود. نفوذ سوزن به پوست سطحی است.
میکرونیدلینگ صورت کمک می کند تا بتوانید منافذ باز پوست را ببندید، چین و چروک را کاهش دهید و همینطور ترک‌های حاملگی را بهبود دهید.
مقدار فشاری که از سوزن های این روش به پوست وارد می شود کاملاً معین است و خطری برای پوست ایجاد نمی کند.

میکرونیدلینگ صورت

دفعات انجام میکرونیدلینگ بر اساس نوع و شدت آسیب مشخص می شود و البته که سن، نوع پوست و میزان تخریب بافت روی این پروسه اثرگذار است. اگر به دنبال بهترین درمان اسکار آکنه هستید و یا از پسوریازیس یا اگزما رنج می برید میکرونیدلینگ صورت بهترین انتخاب برای شما است.

نمونه عکس صورت بعد از میکرونیدلینگ کلینیک دکتر تفت

عکس صورت بعد از میکرونیدلینگ
عکس قبل و بعد مزونیدلینگ

مشاوره تلفنی و رزرو 74391030-021

مجهزترین کلینیک پوست و مو و زیبایی غرب تهران
کلینیک دکتر تفت

تماس تلفنی

میکرونیدلینگ صورت چگونه انجام می شود ؟

دو روش برای اجرای میکرونیدلینگ وجود دارد که هدف هر دو مورد یکسان است اما نوع کار فرق می کند. در هر دو روش دستی و یا با دستگاه، ترک های حاملگی یا چاقی، خراشیدگی ها و بریدگی برطرف می شود.

میکرونیدلینگ برای جوانسازی

. به صورت دستی

روش دستی همانطور که از اسمش مشخص است نسبتاً سنتی تر از روش دستگاهی است. مهمترین مشخصه برای این روش استفاده از درمارولر است. درمارولر ها کارکرد آسان و مناسبی دارند به طوری که یک سر غلطکی برای آنها طراحی شده است که کار را روان تر انجام می شوند. در بین انواع دستگاه های میکرونیدلینگ، درمارولر ها در دسته اولیه و قدیمی قرار می گیرند.
این وسیله دارای سوزن های کوچکی هستند که معمولاً با عمق مشخصی وارد پوست می شوند. نگران قرمزی و تورم پوست پس از میکرونیدلینگ صورت نباشید چون موقتی و گذرا است. جنس سوزن ها تیتانیومی است. معمولاً میکرونیدلینگ توسط دستگاه صورت می گیرد اما پایین بودن هزینه روش دستی سبب شده تا تقاضا برای آن زیاد باشد. اندازه نوک سوزن ها بسیار بسیار ریز است و آسیبی با بافت اصلی پوست نمی زند.

· با استفاده از دستگاه

در صورتی که درگیر اسکار ناشی از زخم هستید و یا به دنبال بهترین روش درمان جای جوش و آکنه می گردید، میکرونیدلینگ با دستگاه بهترین پیشنهاد برای شما است. در این روش از دستگاهی استفاده می شود که دارای موتور الکتریکی قوی است. این دستگاه سرعت مشخصی دارد و همینطور می بایست با شرایط خاصی استفاده شود. ایجاد حساسیت پوستی در روش میکرونیدلینگ با دستگاه کمتر است و درمان التهاب سریع تر صورت می گیرد. اگر احساس سوزش یا خارش پوست داشته باشید، سرعت و قدرت دستگاه تنظیم می شود تا ناراحتی شما برطرف شود. این دستگاه به واسطه قدرت خوبی که دارد می تواند تعداد منافذ خوبی روی سطح پوست ایجاد نماید و به نسبت روش دستی گزینه بهترین است. دستگاه های میکرونیدلینگ صورت در جنس های پلیمری، فلزی، شیشه ای و سیلیکونی عرضه می‌شوند.
وقتی منافذ پوست باز می شود سرم و سایر موارد درمانی وارد پوست می شود و این سوراخ های کوچک برای درمان خواهند بود. البته که ترمیم و بازسازی پوست باید به قدری دقیق صورت بگیرد که هیچ مشکلی برای پوست ایجاد نشود. مثلاً یکی از مواد ارزشمندی که از طریق میکرونیدلینگ وارد پوست می شود ویتامین c است که سبب تولید کلاژن شده و در نهایت به ترمیم پوست و بازسازی مجدد آن کمک زیادی می کند. برای درمان جوش باید از غلطکی مخصوص استفاده شود. در ابتدا نیاز است که میزان جراحت های پوستی مشخص شود و سبب سوزن های کوچک با مقدار معینی فشار روی پوست اعمال شود. البته چون این درمان غیر تهاجمی است آسیبی به پوست وارد نمی کند و برای روشن کردن پوست تا سه درجه قابل قبول خواهد بود.

کاربرد میکرونیدلینگ

کاربرد میکرونیدلینگ
  • رفع چین و چروک و جوانسازی پوست: دستگاه میکرونیدلینگ از زمانی رونق گرفت که توانست برای از بین بردن چین و چروک پوست حرفی برای زدن داشته باشد. می دانیم که پوست انسان به مرور زمان بافت نرم و تازه خود را از دست می دهد یعنی از نظر کلاژن به مشکل بر می خورد و وقتی کلاژن کافی برای پوست وجود نداشته باشد شاهد افتادگی پوست هستیم. بانوان در دوران بارداری و شیردهی به سادگی چین و چروک های پوستی را احساس می کنند. گذشت زمان و عدم رسیدگی درست به پوست باعث می شود که پوست طراوت اولیه خود را نداشته باشد. امواج رادیویی میکرونیدلینگ سبب می شود که پوست برای کلاژن سازی تقویت شوند. در واقع در این روش از مواد مغذی مثل اسید هیالورونیک برای بازسازی پوست و کلاژن سازی استفاده می شود و از طریق سوراخ های کوچک به بدن منتقل می شود.
  • درمان جای جوش و آکنه: معمولاً از اوایل سن بلوغ، جوش های مزاحمی روی پوست صورت دیده می شود که جلوه نازیبایی به پوست می دهند. این جوش ها به مرور زمان کم و زیاد می شوند و گاه تا سالها وجود خواهند داشت. حقیقت این است که حتی پس از برطرف شدن جوش ها، باز هم جای جوش وجود خواهد داشت و صورت را تحت تاثیر قرار می دهد.
    در روش میکرونیدلینگ صورت از تکنیک ترمیم سازی استفاده می شود به طوری که به واسطه ایجاد گرما، نقاط تیره پوستی که آثار به جا مانده از جوش هستند ترمیم می شود. جوانسازی پوست معمولاً بر اساس مشکلی پوستی در نظر گرفته می شود. در این روش در ابتدا زخم هایی روی پوست دیده می شود که در واقع همان روزنه های پوستی مخصوص هستند. در صورتی که مراقبت های پوستی به خوبی صورت بگیرد ترمیم اولیه انجام می شود و جای زخم های قبلی نیز کاهش می یابد. در صورتی که درگیر کهیر باشید باز هم میکرونیدلینگ به رفع آن کمک زیادی می کند.
  • کاهش میزان ترک های حاملگی یا چاقی/ لاغری: یکی از مهمترین دغدغه های مادران برای بارداری، از بین رفتن بافت سالم پوست شکم است. پوست شکم حالت کشسانی دارد و این موضوع باعث می شود که پوست تحلیل برود. کسانی که رژیم غذایی ناسالم می گیرند و به صورت یکباره با کاهش وزن شدید روبرو می شوند نیز از ترک های روی شکم خود بسیار ناراحت هستند. در واقع قوتی پوست بدن به میزان غیر عادی کش بیاید و سپس به وضعیت قبلی خود باز گردد احتمال اینکه پوست درگیر شود بسیار زیاد خواهد بود. یک موضوع مهم در مورد ترک های حاملگی این است که اگر به موقع بررسی و درمان نشود تا مدت ها رویت می شود و ظاهری نازیبا به بن می کند. ترک های پوستی فقط مربوط به شکم نیست حتی روی ران ها و بازو نیز دیده می شود. دقت کنید که از بین رفتم حالت پوست به پیر نشان دادن بدن منجر می شود. میکرونیدلینگ به واسطه دیود و نور led خود می تواند منجر به رفع چین و چروک پوست شود و کبودی و لک های حاصل از آن را برطرف سازد. البته که در این روش، نوع پوست به خوبی سنجیده می شود.
  • آثار ناشی از زخم های شدید و سوختگی: زخم های شدید و سوختگی هایی که منجر به لک شده اند توسط این تکنیک بین 30 الی 70 درصد بهبود خواهند یافت.

انواع دستگاه‌های میکرونیدلینگ

۱. دستگاه درمارولر: درمارولرها دارای غلتک مخصوصی هستند که به میزان 200 سوزن ظریف دارند. این غلتک ها با فشار مشخص و کمی روی پوست حرکت داده می‌شوند. به طور کلی سوراخ های کوچکی در سطح پوست ایجاد می شود و مواد لازم وارد پوست می شود و عمل بازسازی آغاز می شود. درمارولرها دارای طراحی خاصی هستند که سبب می شود اجرا دقیق تر صورت بگیرد. دستگاه درمارولر شبیه به قلم مو های غلطکی بسیار کوچک عمل می کند. در بخش بالای این دستگاه یک دستگیره وجود دارد و از آن برای حرکت دادن غلتک روی سطح پوست استفاده می شود. این وسیله ها دارای بخش هواده هستند و زمانی که روی پوست غلتانده می‌شوند و سبب بروز سوراخ های ریز خواهند شد.

۲. دستگاه درماپن: درماپن (Dermapen) دقیقاً مانند یک خودکار ساده است و سوزن های کوچکی روی این قلم قرار گرفته است. این قلم ها به طور کلی دارای موتور های الکتریکی مخصوصی هستند. نام دیگر این دستگاه قلم جوان سازی است. دقت کنید که این دستگاه مثل یک مهر روی پوست عمل می کند. تعداد سوراخ هایی که توسط این قلم روی پوست ایجاد می شود از سوی پزشک مشخص می شود و شرایط پوستی هر شخص با شخص دیگر فرق می کند. نوک این دستگاه توسط موتور کوچکی کار می کند و در نهایت سوزن ها حرکت داده می شود و مثل مهر زدن عمل می کند و تعداد زیادی سوراخ ریز در پوست ایجاد می شود.

۳. دستگاه درما‌استامپ: شکل ظاهری دستگاه درما استامپ و درماپن بسیار مشابه است اما این دستگاه دارای سر بزرگتری است و همینطور تعداد سوزن بیشتری دارد. روش کار با این دستگاه بسیار آسان است و مشابه با دستگاه تاتو کار می کند. این دستگاه به جای یک سوزن، از تعداد زیادی سوزن تشکیل شده است که به صورت همزمان وارد می شود. دستگاه درمااستامپ مشهور به دستگاه مهر زنی است یعنی مثل مهر روی پوست عمل می کند. سبب از بین بردن لک روی پوست می شود. در این دستگاه چیزی به عنوان غلتیدن روی پوست وجو ندارد و سوزن های توی پوست فرو می روند.

۴. دستگاه میکرونیدلینگ با سیستم دیود و نور (LED): در صورتی که به هر دلیلی از سوزن واهمه دارید و دوست ندارید سوزن وارد پوستتان شود می توانید به سراغ دستگاه میکرونیدلینگ با سیستم دیود بروید که از نور ال ای دی استفاده می کند تا تاثیر گذاری خوبی روی پوست داشته باشد و پوست را جوانسازی نماید. به طور کلی این دستگاه ها از نظر ساز و کار شرایط مخصوصی دارند و شاید برای درمان همه مشکلات پوستی مناسب نباشند.

۵. دستگاه میکرونیدلینگ با سیستم امواج رادیویی: نوع دیگری از دستگاه میکرونیدلینگ وجود دارد که با سیستم موج رادیویی کار می کند این دستگاه ترکیبی از سوزن های ظریف است به طوری که سبب می شود یک سری امواج رادیویی به واسطه آن رد و بدل شود. این امواج سبب تولید گرما می شود و گرما به زیر پوست نفوذ می کند و در نهایت بدن برای کلاژن سازی آماده می شود. این دستگاه جدیدترین سبک از میکرونیدلینگ هستند و عوارض کمتری برای پوست ایجاد می کنند و نتایج بهتری خواهند داشت. البته که میکرونیدلینگ با سیستم رادیویی معمولاً قیمت گران تری دارند.

مزایا و معایب میکرونیدلینگ

مزایا و معایب میکرونیدلینگ

در مورد میکرونیدلینگ صورت یک سری مزایا و معایب مطرح است که دانستن آن خالی از لطف نیست!

مزایای میکرونیدلینگ:

میکرونیدلینگ کمک می کند تا روند تولید کلاژن بهبود یابد و پوست جوانسازی شود. اینطور که مشخص است این روش انواع زخم ها را از بین می برد و قابلیت اجرایی خوبی دارد. توسط این روش می توانید تا حد زیادی پوست بدن خود را روشن کنید و به طور کلی از نظر قیمت نیز مقرون به صرفه است و با انواع پوست های مختلف سازگاری دارد.

معایب میکرو نیدلینگ:

وقتی صحبت از معایب است، یک سری عوارض زودگذر مطرح است که شاید شما را نگران کند. یکی از موارد قرمزی و تورم پوست است که در نگاه اول برای شخص بسیار عذاب آور است همینطور در برخی از نقاط کبودی دیده می شود و پوست در ابتدا مقداری تیرگی خواهد داشت. شاید در ابتدا درگیر حساسیت های پوستی مثل خارش یا التهاب شوید. اما ورم ایجاد شده از میکرونیدلینگ بسیار خفیف است و جای نگرانی ندارد.

چه کسانی نباید میکرونیدلینگ انجام دهند؟

این روش بی خطر و غیر تهاجمی است به این ترتیب بسیاری از افراد می توانند از آن بهره ببرند اما یک سری ممنوعیت ها وجود دارد که باید رعایت شود. در صورتی که شخص از گذشته زخمی روی بدن خود دارد که هنوز زخم تازه یا باز محسوب می‌شود یعنی بهبود نیافته است نباید به سراغ میکرو نیدلینگ برود. در صورتی که در مدت زمان یک سال گذشته پرتو درمانی یا اشعه درمانی کرده باشید نیز برای میکرونیدلینگ آماده نیستید. افرادی که روی بدن خود عفونت باز و یا تبخال دارند معمولاً کاندید استفاده از این روش نیستند و باید صبر کنند تا میزان چرک روی پوستشان خشک شود. در صورتی که باردار هستید و یا در دوره شیردهی هستید بهتر است از این روش دوری کنید. کسانی که دیابت دارند معمولاً زخم هایی روی پوست خود دارند که دیر جبران می‌شود این افراد نیز باید دقت لازم را داشته باشند. کسانی که داروی آسپرین استفاده می کنند نباید از این روش استفاده کنند.

قبل از انجام میکرونیدلینگ به چه مواردی باید توجه کرد؟

مراقبت های قبل از میکرونیدلینگ

اولین اقدامی که پیش از میکرونیدلینگ باید انجام دهید مراجعه به یک پزشک متخصص است. پزشک شرایط پوست شما را بررسی می کند تا مشخص شود دقیقاً در چه مرحله ای قرار دارد.

  • اگر بیماری خاصی دارید و یا دارویی مصرف می کنید حتماً باید با پزشک در میان بگذارید.
  • از یاد نبرید که پوست شما باید بدون آرایش و تمیز باشد.
  • در صورتی که ضایعه پوستی دارید و یا روال کار شما به صورتی است که در معرض آفتاب مستقیم قرار می‌گیرد نیاز است با دکتر خود در میان بگذارید.
  • افرادی که درگیر تعریق پوست به میزان بسیار زیاد هستند نیز می بایست به دقت شرایط خود را با پزشک در میان بگذارند.

مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ

بعد از انجام میکرو نیدلینگ، حتما باید نکاتی رعایت شود تا درمان اثربخش باشد و عوارض جانبی به حداقل ترین میزان خود برسد. در نتیجه مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ بسیار اهمیت دارند و باید جدی بگیرید!

قیمت و هزینه میکرونیدلینگ

در مورد قیمت میکرونیدلینگ صورت یک سری عوامل وجود دارد که باید بررسی شود.
عواملی چون دستگاه مورد استفاده و سوزن های آن، نوع مشکل پوستی شخص، تعداد جلسات و کلینیکی که برای درمان انتخاب می کنید و موارد دیگر روی قیمت اثر می گذارد.

نگران درد حاصل از میکرونیدلینگ نباشید می توانید از تسکین دهنده درد مثل بروفن و ادویل استفاده کنید.

نکته آخری که در مورد میکرونیدلینگ وجود دارد اینکه این دستگاه برای رده های سنی مختلف استفاده می شود و مشکلی ایجاد نمی کند. از یاد نبرید که معمولاً میکرونیدلینگ روشی قابل قبول برای درمان عارضه های پوستی هستند که باعث می‌شود ساختار پوست به طور خاصی جوانسازی شود.

سوالات متداول درباره میکرونیدلینگ :

آیا میکرونیدلینگ درد آور است؟

میزان درد این روش بسیار محدود است و شخص اذیت نمی شود.

آیا میکرونیدلینگ برای افرادی که تازه زایمان کرده اند مناسب است؟

در صورتی که در دوره شیردهی باشید معمولاً میکرونیدلینگ پیشنهاد نمی شود.

پس از میکرونیدلینگ دوره نقاهت وجود دارد؟

بر اساس مشکل پوستی که دارید، پزشک تعیین می کند که باید چطور با پوست خود رفتار کنید.

هزینه میکرونیدلینگ چقدر است؟

هزینه این عمل زیبایی بسته به طول و تعداد جلسات درمان و همچنین میزان آسیب دیدگی پوست متفاوت است.

برای کسب نتیجه مطلوب چند جلسه میکرو نیدلینگ باید انجام شود؟

جواب دقیقی برای این سوال وجود ندارد، چرا که همه چیز به مشکل پوستی و پاسخ پوست شما به این شیوه از درمان دارد. اما می توان گفت که به طور کلی، بسیاری از افراد بعد از 4 الی 6 جلسه که به صورت مداوم با فاصله زمانی 4 هفته ای این عمل زیبایی را انجام داده اند، به نتیجه مطلوب و مورد نظرشان رسیده اند.

4.9/5 - (202 امتیاز)
فاطمه میلانی
فاطمه میلانی
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع با دکتر تفت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *