لوگو دکتر تفت
کلینیک گلشید به کلینیک دکتر تفت تغییر نام یافت❤️
عوارض میکرونیدلینگ صورت چیست

عوارض میکرونیدلینگ صورت چیست؟

به طور کلی اختلال در عملکرد پوست و استفاده از روش های جوان سازی پوست موجب ایجاد عارضه های مختلف پوست می شود. اما میزان تأثیراین موارد متفاوت است. به همین دلیل قبل از اینکه یک روش جوانسازی پوست را انتخاب کنید میبایست در خصوص اثرات جانبی آن مطالعه نمایید در این بخش قصد داریم در خصوص معایب و عوارض میکرونیدلینگ صورت صحبت کنیم.

برخی از عوارض میکرونیدلینگ صورت

عوارض میکرونیدلینگ صورت

1. قرمزی پوست

این عارضه مخصوصاَ در افرادی که پوست حساس دارند بسیار مشاهده می شود. با توجه به نوع پوست اثرات آن می تواند بین چند ساعت تا چند روز ادامه داشته باشد. عموماَ پیشنهاد می شود که میکرونیدلینگ را قبل از خواب انجام دهید تا پوست در هنگام خواب استراحت و قرمزی آن رفع گردد.
در نظر داشته باشید برای میکرونیدلینگ صورت از درومالر استفاده می شود. به دلایل عدم آگاهی سوزن مناسب انتخاب نمی شود همین امر باعث می گردد تا زخم های عمیق ایجاد گردد و اثرات آن نیز به مدت بیشتری باقی بماند.

_ درمارولر چیست؟

درمارولر در نگاه اول شبیه یک دستگاه ظاهراَ شبیه تیغ است که یکسر آن به غلتک وصل می شود. بروی غلتک مذکور سوزن های ریز بسیار وجود دارد. در زمان کشیده شدن غلتک بروی پوست صورت سوراخ های ریزی ایجاد می شود. هدف از این روش آن است که از طریق این سوزن ها و سوراخ های ایجاد شده محصولات مراقبتی پوست و کرم های بهداشتی راحت تر به عمق پوست نفوذ نمایند.  اندازه سوزن ها در این روش جوان سازی پوست بین 2دهم تا 2 میلی متر متغییر است. ازاین روش می توان برای هموار سازی پوست، از بین رفتن لکه های پوستی حذف جای آکنه جوش و ترک های ناشی از بارداری استفاده کرد. قبل از استفاده این روش درمانی لازم تا با پزشک معالج خود مشورت کنید. زیرا افرادی که دارای بیماری های انعقاد خون ( هر وضعیتی که در آن گردش خون مختل باشد منجمله بیماران هموفیلی) ویا دیابت هستند نباید از این روش جوان سازی پوست استفاده کنند. همچنین درمارولر برای افرادی که برروی پوست ها جای زخم جوش و آکنه وجود دارد که هنوز درمان نشده اند چنانچه از این روش استفاده کنند ممکن است دچار التهاب پوستی شوند.

2 . خشکی پوست

عموما یکی ازعوارض میکرونیدلینگ صورت بعد انجام درمان، خشکی و کشیدگی پوست است. یکی از دلایلی که موجب این عارضه می شود انتخاب نادرست سایز سوزن است البته باید در نظر داشت که قابلیت ترمیم پوست در آدمی وجود دارد لذا پس از میکرونیدلینگ لازم است تا از انواع کرم های مرطوب کننده و متعادل کننده چربی پوست استفاده کرد.

3. التهاب و حساسیت های پوستی

در این شرایط معمولاَ از کرم های ترمیم کننده پوست استفاده می شود. حساسیت به نور خورشید نیز یکی دیگر از عوارض میکرونیدلینگ صورت می باشد. برای جلوگیری از این حساسیت تا سه روز پس از میکرو نیدلینگ در مقابل نور خورشید قرار نگیرید. در روزهای بعدی نیز بهتر است تا از یک کرم ضد آفتاب با spf  (فاکتور حفاظتی در برابر آفتاب) حداقل 30 استفاده نمایید.

4. عفونت پوست

یکی از شایع ترین و البته جدی ترین عوارض میکرونیدلینگ صورت، عفونت های پوستی می باشد. دراین روش اگر سوزن هایی که وارد پوست می شوند بهداشتی و ضدعفونی شده، نباشند یا پوست صورت به خوبی از آلودگی ها پاکسازی نشده باشد می تواند باعث حساسیت ها و عفونت های جدی پوستی شود.

5. ایجاد لک

درزمان میکرونیدلینگ باید دقت نمود که بروی پوست هیچ گونه آکنه و یا جوش فعالی وجود نداشته باشد اگر نسبت به این مورد بی تفاوت باشید ممکن است تا باکتری ها به سطح پوست آمده و سطح بیشتری را آلوده کنند. اثرات بعضی از این آکنه و جوش ها تا مدت ها بر روی پوست شما باقی مانده و می تواند باعث تأثیر منفی در زیبایی شما شود.

6. خراشیدگی پوست

در زمان میکرونیدلینگ ممکن دستگاه بارها بارها بر روی پوست شما رفت و آمد کند در این شرایط خراشیدگی هایی ایجاد می شود که بازسازی برخی ازآنها مدت ها زمان نیاز دارد. انتخاب سوزن مناسب و آشنایی با میزان فشار دستگاه می تواند از این عارضه جلوگیری کند.

توصیه های مهم درباره عوارض میکرونیدلینگ صورت

  • پوست خود را به ‌طور کامل تمیز کنید و از هیچ کرم آرایشی استفاده نکنید.
  • اگر قبلا به بیماری پوستی مبتلا بوده‌اید یا سابقه بیماری یا مصرف داروی خاصی دارید، آن را با پزشک خود در میان بگذارید.
  • درصورتی‌ که در حال مصرف داروهای رقیق‌ کننده خون هستید، به پزشک خود اطلاع دهید.
  • اگر به ماده خاصی حساسیت دارید، به پزشک خود اطلاع دهید.
  • دو تا سه هفته قبل از میکرونیدلینگ از داروهای لایه ‌بردار استفاده نکنید.
  • حداقل دو هفته قبل از عمل از تزریق بوتاکس، ژل و چربی خودداری کنید.
  • مصرف مواد غذایی ضدالتهاب را در برنامه خود قرار دهید.
  • از مصرف خودسرانه قرص‌های مسکن یا داروهای ضدالتهاب خودداری کنید.
  • توصیه‌های پزشک را به دقت رعایت کرده و داروهای تجویزشده را سروقت مصرف کنید.
  • از نور خورشید دوری کنید و در صورت خروج از خانه از کرم‌های ضد آفتاب حاوی زینک و تایید شده توسط پزشک استفاده کنید.
  • از ماساژ دادن، فشار دادن و خاراندن پوست خودداری کرده و روی زخم‌ها را نکنید.
  • از محصولات مراقبتی پوست که حاوی مواد لایه ‌بردار یا تحریک ‌کننده پوست است خودداری کنید.
  • از رفتن به استخر و سونا خودداری کرده و با آب گرم و پرفشار حمام نکنید.

میکرونیدلینگ صورت چیست؟

میکرونیدلینگ صورت چیست؟

در زمان‌های قدیم مصریان باستان پوست خود را با استفاده از سنگ‌های زبر و دندانه‌دار به‌آرامی ماساژ می‌دادند تا لایه‌های مرده پوست از بین بروند. به ‌این ‌ترتیب راه برای تنفس و خون‌رسانی به لایه‌های زیرین پوست باز می‌شد و آسیب‌های پوستی کم‌کم از بین می‌رفتند. میکرونیدلینگ یکی از روش‌های جدید برای درمان آسیب‌های پوستی به‌خصوص جای زخم، جوش و آکنه است که از همین روش الهام گرفته است. البته مشخص است که این روش کم تهاجمی به اندازه روشی که مصریان برای زیبایی پوست خود به کار می‌بردند، خشن و دردناک نیست و با درد بسیار کمی همراه است.
میکرونیدلینگ با استفاده از دستگاه مخصوص میکرونیدلینگ انجام می‌شود. این دستگاه دارای سوزن‌های بسیار ریز و ظریفی است که بعد از قرار گرفتن بر روی پوست در آن سوراخ‌هایی ایجاد می‌کنند. این سوراخ‌ها فضایی برای وارد کردن داروهای درمانی فراهم می‌کنند. این داروها که دوز و نوع آن‌ها با توجه به شرایط فرد بیمار و نوع آسیب پوستی او تعیین شده‌اند، از طریق روزنه‌های ایجاد شده وارد لایه‌های پوست می‌شوند و با تحریک سلول‌های پوستی فرایند ترمیم و بازسازی آن را آغاز می‌کنند. داروهای مورداستفاده در این روش معمولا حاوی ویتامین C و هیالورونیک اسید هستند. موادی که به تحریک سلول‌های پوستی کمک می‌کنند و روند تولید کلاژن و بازسازی پوست را تسریع خواهند کرد.

هزینه میکرونیدلینگ چقدر است؟

هزینه این عمل زیبایی بسته به طول و تعداد جلسات درمان و همچنین میزان آسیب دیدگی پوست متفاوت است. بنابراین برای آگاهی از قیمت میکرونیدلینگ می توانید به صفحه تعرفه خدمات مراجعه کنید و از قیمت ها مطلع شوید. اما به طور کلی می توان گفت که هزینه این عمل زیبایی به نسبت سایر روش های جوانسازی پوست بسیار کمتر است.                                                                     

برای کسب نتیجه مطلوب چند جلسه میکرونیدلینگ باید انجام شود؟

یکی از سوالات رایجی که بسیاری از شما عزیزان از ما داشته اید، این است که برای کسب نتیجه مطلوب از این شیوه بازسازی پوست، چند جلسه باید آن را انجام داد. متاسفانه جواب دقیقی برای این سوال وجود ندارد، چرا که همه چیز به مشکل پوستی و پاسخ پوست شما به این شیوه از درمان دارد. اما می توان گفت که به طور کلی، بسیاری از افراد بعد از 4 الی 6 جلسه که به صورت مداوم با فاصله زمانی 4 هفته ای این عمل زیبایی را انجام داده اند، به نتیجه مطلوب و مورد نظرشان رسیده اند.       

پرسش و پاسخ درباره عوارض میکرونیدلینگ صورت:

آیا می‌توان میکرونیدلینگ را برای هر نوع پوست و رنگ پوستی انجام داد؟

قطعاً. این درمان برای هر نوع و رنگ پوستی موثر است. خطر التهاب پس از درمان یا هایپرپیگمنتیشن نیز شما را تهدید نمی‌کند.

ایا میکرونیدلینگ درد دارد؟

وجود سوزن روی غلتک های این دستگاه این تصور را برای بسیاری از افراد ایجاد می کند که انجام این کار با درد زیادی همراه است. اما این تصور چندان هم درست نیست. اما اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که نسبت به درد حساسید، می توانید از کرم های بی حس کننده جهت کاهش احساس استفاده کنید.

3.5/5 - (2 امتیاز)
الهه فلاحی
الهه فلاحی
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع با دکتر تفت

10 پاسخ

  1. سلام و خسته نباشید.

    تقریبا ۱۲ ساعت بعد از انجام نیدلینگ صورت، متوجه شدم که غدد لنفاوی گردن و زیر چانه دچار کمی تورم شده که هنگام لمس یا فشار خوردن دردناک هستن.
    باید چکار کنم؟
    آیا دجار عفونت شدم

    1. سلام من هم دچار تورم غدد لنف بعد از نیدلینگ شدم . شما دارو مصرف کردید؟

      1. سلام من هم بعدازمزونیدلینگ چندساعت دچاردردوورم اطراف گوش تاپایین صورت شدم که بعد۱۶ساعت کنارگوش دیگم هم دردمیکنه میزنه به گردنم همینطورزیرچونم سفت شده ودردوکمی التهاب داره علتش چیه؟دکترم رفته مسافرت نیست

        1. شما چه کار کردین؟ خوب شدین انشاالله؟ من دو روز پیش مزونیدلینگ کردم همچنان غدد لنفاوی گردنم فعال و درد داره. میشه راهنمایی کنین خیلی نگرانم.

          1. سلام دوست عزیز بهتره به پزشک مراجعه کنید چون نباید همچین چیزی پیش بیاد

  2. سلام وقتتون بخیر.
    من هم بعد از انجام مزونیدلینگ دچار تورم غدد لنفاوی پایین گوش شدم. در هر دو طرف. دردناک شدن. شدیدا پشیمونم.

    1. من هم بعد از مزوتراپى مو و همچنين ميكروبليدينگ همين اتفاق واسم افتاد. دكتر انتى بيوتيك داد خوب شد. گفت غدد لنفاوى تحريك شده. دو روز بعد از مصرف انتى بيوتيك خوب شد.

      1. سلام من فیلر زیر چشم زدم و بعد غدد لنفاویم تورم پیدا کرد.چه آنتی بیوتیکی مصرف کردین؟؟؟

  3. سلام من فیلر زیر چشم زدم و بعد غدد لنفاویم تورم پیدا کرد.چه آنتی بیوتیکی مصرف کردین؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *