لوگو دکتر تفت
کلینیک گلشید به کلینیک دکتر تفت تغییر نام یافت❤️
عوارض مزوتراپی مو چیست

عوارض مزوتراپی مو چیست؟

این روزها افراد زیادی درگیر ریزش مو هستند. این افراد به دنبال راهکارهایی برای برطرف کردن ریزش مو هستند. یکی از راهکارها برای رفع این مشکل استفاده از مزوتراپی می باشد. ریزش مو را می توان با استفاده از روش های درمانی مانند مزوتراپی به سرعت درمان کرد. در این مقاله سعی داریم به موضوع عوارض مزوتراپی مو بیشتر بپردازیم.

آشنایی با مزوتراپی مو

پیش از اینکه به موضوع عوارض مزوتراپی مو بپردازیم باید با مزوتراپی مو بیشتر آشنا شویم. امکان دارد ریزش مو به دلایل متعددی رخ دهد. عوامل ژنتیکی و ارثی، بیماری ها، استرس و افزایش سن می توانند موجب ریزش مو شوند استفاده از رژیم غذایی و داروهای طبیعی به نسبت سایر روش ها بهتر عمل می کند. لازم به ذکر است بدانید مزوتراپی می تواند موجب رشد سریع موها شود. علاوه بر این ریزش مو را بسیار کاهش می دهد. مزوتراپی یک شیوه غیر جراحی و غیر تهاجمی محسوب می شود که موجب درخشندگی موها می شود. این شیوه شامل تزریق ویتامین، مواد دارویی و دیگر مواد به اپیدرمی پوست می شود. بهتر است بدانید مواد در پوست به منظور رشد مو تزریق می شود. اکثر مشکلاتی که سبب ریزش مو می شوند به عدم تعادل هورمون ها و کمبود مواد مغذی مربوط می شوند.

آشنایی با عوارض مزوتراپی مو

عوارض مزوتراپی مو ممکن است کمی بدن را درگیر کند. خوب است بدانید در روش مزوتراپی مو، ترکیبی از ویتامین ها، مواد گیاهی، هورمون ها و آمینواسیدها  در یک جلسه درمانی به نواحی پوست سر تزریق می گردد. عمق این تزریق به صورت تقریبی حدودا  2 تا 4 میلی متر می باشد. زمانی که این ترکیبات تزریق می شود، فولیکول مو تحریک می شود و رشد با سرعت بیشتری انجام می شود. بعد از مزوتراپی، ریزش موهای شما قطع می شود.به یاد داشته باشید عوارض مزوتراپی مو که در بخش بعد به آن اشاره می کنیم خیلی نادر می باشد. اما مطالعات نشان می دهد که التهاب ممکن است فرد را بیشتر درگیر کند. ولی فرد حتما باید با پزشک مشورت کنید تا التهابات سریعا درمان شوند. زمانی که بیمار برای رفع التهابات به پزشک مراجعه نماید. با مصرف داروها بسیار سریع درمان می شود. به یاد داشته باشید به جز فواید بیشمار این روش باید حتما با عوارض مزوتراپی مو نیز بیشتر آشنا شوید.

مهم ترین عوارض مزوتراپی مو

از  جمله مهم ترین عوارض مزوتراپی مو می توان به موارد زیر اشاره نمود:

عوارض مزوتراپی مو
عوارض مزوتراپی مو
  • امکان دارد در نواحی تزریق شده، لکه های قرمز و تیره ایجاد شود. پس از آن فرد کمی درگیر حالت تهوع می شود. 
  • توجه داشته باشید به هیچ عنوان نباید در دوران  عادت ماهیانه، بارداری و شیردهی از روش مزوتراپی استفاده کنید. علاوه بر این کسانی که درگیر تومورهای بدخیم و خوش خیم هستند بهتر است از این روش استفاده نکنند. 
  • بهتر است بدانید آلرژی و حساسیت به لسیتین جزو عوارض مزوتراپی مو می باشد. به همین علت قبل از انجام مزوتراپی حتما باید در جلسات مشاوره شرکت نمایید. 
  • از مهم ترین عوارض مزوتراپی مو می توان به سردرد اشاره نمود. 
  • از رایج ترین عوارض مزوتراپی مو می توان عفونت باکتریایی را مورد بررسی قرار داد. این عفونت به میزان بسیار کمی بدن را درگیر می کند. اما شما باید قبل از اینکه به این عفونت دچار شوید حتما با پزشک معالج خود مشورت نمایید. 
  • بهتر است بدانید مزوتراپی کاملا تزریقی صورت می گیرد. پس از 3 تا 4 روز امکان دارد فرد در برخی نواحی پوست سر درگیر کبودی و خارش شود. البته این موارد سریعا از بین می رود.    
  • یکی از عوارض مزوتراپی مو ایجاد زخم در نواحی پوست می باشد. در این مواقع حتما باید با پزشک مشورت کنید. 
  • التهاب زیر پوستی جزو عوارض مزوتراپی مو می باشد.  

چه افرادی کاندیدای مناسبی برای مزوتراپی مو هستند؟

در بخش قبل به عوارض مزوتراپی مو اشاره کردیم. بهتر است بدانید تمام افراد متخصصی که این شیوه درمانی را انجام می دهند، به خوبی آگاه هستند که فرد نخست باید آزمایشاتی را انجام دهد. تمام آزمایشات نشان می دهد که دلیل ریزش مو چه چیزی می تواند باشد. کسانی می توانند مزوتراپی مو را انجام دهند که دارای شرایط زیر باشند: 

 مزوتراپی مو
عوارض مزوتراپی مو
  • افرادی که موهای به شدت کم پشتی دارند برای مزوتراپی مناسب هستند. 
  • افرادی که موهای نازک دارند. 
  • کسانی که موهای خشکی دارند. 
  • موهای ظریف و ضعیفی که باید توسط مزوتراپی تقویت شوند. 
  • افرادی که به ماینوکسیدیل حساسیت دارند. 

چه روشی عوارض مزوتراپی مو را کاهش می دهد؟

ما عوارض مزوتراپی مو را تا حد زیادی مورد بررسی قرار دادیم. اگر بعضی از نکات را رعایت کردید، دوره نقاهت بسیار کوتاه می شود. در ادامه به مهم ترین نکاتی که باعث کاهش عوارض مزوتراپی مو می شود، رسیدگی می کنیم: 

  • برای جلوگیری از کاهش عوارض مزوتراپی مو انتخاب یک کلینیک و متخصص بسیار مهم است. 
  • معمولا در روش مزوتراپی مو، تمام ترکیباتی که به بدون ورود پیدا می کنند منجر به حساسیت شدید می شوند. به همین خاطر پیش از اینکه مزوتراپی انجام شود، حتما باید تست حساسیت بگیرید. به یاد داشته باشید این تست به شما نشان می دهد که آیا به مواد تزریقی آلرژی یا حساسیت دارید یا خیر. اگر درگیر آلرژی باشید به هیچ عنوان نمی توانید از روش مزوتراپی برای درمان ریزش مو استفاده کنید. پس از آن پزشک به شما یک راهکار درمانی دیگری را پیشنهاد می دهد. 

پس از مزوتراپی مو چه مراقبت هایی را باید انجام داد؟

اگر پس از مزوتراپی نکات زیر را رعایت نکنید عوارض مزوتراپی مو بسیار بیشتر می شود. در ادامه مهم ترین مراقبت ها را برای کاهش عوارض مزوتراپی مو بررسی می کنیم: 

مراقبت های بعد از مزوتراپی مو
عوارض مزوتراپی مو
  • تا پنج یا شش روز بعد از مزوتراپی مو، نباید از آبی که دارای کلر است استفاده کنید. 
  • به منظور حالت دادن به موها به هیچ عنوان نباید از ماسک های بی کیفیت استفاده کنید. علاوه بر این تا 24 ساعت پس از اینکه مزوتراپی انجام دادید، از مواد آرایشی مو نیز نباید استفاده نمایید. 
  • تا هفت یا هشت ساعت بعد از مزوتراپی نباید استحمام کنید. شما می توانید از روز سوم به حمام بروید و با آب ولرم موهای خود را بشویید.  
  • توجه داشته باشید تا 24 ساعت پس از مزوتراپی مو از مصرف داروهایی مانند ایبوپروفن، آسپرین و ویتامین Eاجتناب کنید. 
  • اگر خارش و قرمزی را در پوست سرتان مشاهده کردید، نباید اسید گلیکولیک مصرف نمایید. 
  • اگر روی سرتان برجستگی مشاهده کردید، حتما باید با پزشک مشورت نمایید. معمولا بیشتر برجستگی ها به علت تزریق محلول می باشد.
  • تا دو یا سه روز پس از مزوتراپی نباید به ورزش کردن بپردازید. ورزش کردن موجب می شود تا محلول تزریق شده بتواند به راحتی از پوست سر خارج گردد.  

مزوتراپی مو شامل چند جلسه می باشد؟

ما در بخش قبل به مراقبت پس از مزوتراپی مو و عوارض مزوتراپی مو پرداختیم. در این بخش باید بدانید مزوتراپی یک شیوه درمانی است که به تکرار احتیاج دارد. مزوتراپی باید حتما در طول شش ماه انجام شود و به چهار تا هشت جلسه نیاز دارد. برای اینکه فرد بهترین نتیجه ممکن را بگیرد باید حتما در  سه یا چهار جلسه ر از مزوتراپی کمک بگیرد. نشانه های بهبودی در جلسه نخست به خوبی مشاهده می شود. لازم است بدانید مزوتراپی سبب رشدهای موهای جدید نمی شود. اما این روش به فولیکول هایی که در فاز استراحت قرار دارند، کمک می کند تا فعالیت خود را سریع تر آغاز کنند.   

مزوتراپی مو برای چه افرادی مناسب نیست؟

  • همانطور که گفته شد عوارض مزوتراپی مو ممکن است سبب قرمزی شود. همچنین خارش و کبودی را نیز در پوست سر ایجاد می کند. 
  • کسانی که درگیر ریزش مو هستند و بیماری سلیس دارند نباید از روش مزوتراپی استفاده کنند. 
  • کسانی که از بیماری هایی مانند هموفیلی، دیابت، ایدز و هموفیلی رنج می برند نباید از شیوه مزوتراپی برای ریزش موهای خود استفاده کنند. 
  • به یاد داشته باشید اگر از دارو های شیمی درمانی استفاده می کنید، باید پس از پایان دوره از مزوتراپی استفاده کنید.                        
  • زنانی که بالای 60 سال سن دارند و درگیر طاسی آندروژنی شدید هستند، نباید از مزوتراپی استفاده کنند.                                  

4.3/5 - (14 امتیاز)
الهه فلاحی
الهه فلاحی
خواندن این مقالات به شما کمک خواهد کرد
نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟
تماس سریع با دکتر تفت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *